We offer half-day preschool, childcare for children 18 month to 4 years.

Sunday through Thursday from 8:00 am to 2:00 pm. The schedule is listed below.

Time Event Duration
8:00AM – 8:15AM Arrival of Children 15 mins
8:15AM – 8:35AM Free Guided/ Motor Skill Activity 20 mins
8:35AM – 9:05AM Circle Time/Whole Group Activity 35 mins
9:05AM – 9:15AM Wash Up 15 mins
9:15AM – 9:40AM Snack Time 25 mins
9:40AM – 10:10AM Individual Activity 30 mins
10:10AM – 10:40AM Assembly 30 mins
10:40AM – 11:10AM Funtime Activity 30 mins
11:10AM – 11:40AM Indoor/Outdoor Play 30 mins
11:40AM – 12:10PM Wash Up 15 mins
12:10PM – 12:40PM Lunch 30 mins
12:40PM – 1:10PM Get Ready to Go Home 20 mins